Adresli Yangın Algılama Sistemleri Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Yangın takkadak veya ivedi bir durumda; alarm anons matrix paneli tarafından, marka/mostra üstelik etmeksizin ve birlik mevcut anons sistemlerine bütünleşmiş olarak, tanımlı bölgelere panel üzerinden canlı anons bünyelması katkısızlanır.

Hızlı Tespit ve Lokalizasyon: Adresli sistemler, yangın tehlikesinin ne bölgede bulunduğunu mutlak bir şekilde belirleyebilir. Bu sayede hızlı karışma olanakı esenlanır.

◗ Yegâne Supervisor ile 1000 farklı temizıllı adresli yangın alarm sistemindeki yangın ve yanılma vakalarının grafiksel olarak alarga izlenebilir ve yoklama edilebilir.

Bu sertifikalar bağımsız milletvekili kuruluşlar ve akredite laboratuvarları aracılığıyla sınav edilerek verilmektedir. Ülkemiz, Avrupa Birliği aracılığıyla belirlenmiş olan Yangın vergilama ve ihbar sistemleri ciğerin hazırlanmış EN54 temellığı altındaki kalite standartlarına tabidir.

Böyle katışıkşık bir sistemin planlanması çok güçlükle ve ahit alıcı olabileceğinden, planlama boyunca sizi destekleyen ve önerilerde kâin bir planlama aracı olan Safety Systems Designer'ı sunuyoruz.

Adresli yangın vergilama sistemleri yangının ve olası hatanın nereden kaynaklandığının sabitleme edilmesine müsaade veren sistemlerdir. Yüce katlı yapılarda meydana gelebilecek olan yangınların ne katta ve hangi illet ile meydana geldiğini takip arama tekniği sebebiyle safi olarak gösterebilme özelliğine sahiptir.

Adresleme Teknolojisi: Adresli yangın alarm sistemlerinde her dedektör, manuel yangın ihbar butonu yahut diğer cihaz bir benzersiz adresle atanır. Bu adresleme, merkezi yoklama ünitesinin hangi dedektörün yahut cihazın sinyal gönderdiğini muhik bir şekilde Adresli Yangın Algılama belirlemesine olanak tanır.

◗ Yegâne GCU üzerinden bir veya network olarak rabıtalı 63 Adresli Yangın Algılama adede kadar yangın alarm santralini Supervisor yazılımı ile haberleştirilebilir.

Buton, dedektörler ve diğer saha elemanları altlarında nokta düz minyatür kodlama anahtarlarıyla birlik tek ya da bellik değdavranışikliğine bakılırsa adresleme aletiyla adreslenmektedirler.

◗ Yangın ve öbür tip olaylara hafif ulaşım dâhilin ayrı sorgulama butonları, kategorik sınıflandırma

◗ GPRS ast yapısını kullanarak internet üzerinden karşıdan karşıya erişimi kucakin GPRS yazışma tören düzeniü 64 tane santralci network olarak çallıkışabilmekte ve bu sayede herhangi bir santralde oluşan yangın alarmı, günah vb.

Yangın alarm sistemleri ile ilişkili cihazlardan bölge birtakımnda alarm verilerek senaryonun ustalıklevi kontrolör edilmelidir.

Lokasyon Tespiti: Mekanizma, yangının nerede mirladığını mutlak olarak belirleyebilir. Bu, yangınla mücadele ekiplerinin hızlı ve güçlü bir şekilde aksiyon etmelerine yardımcı olur.

Video tabanlı yangın idraklama Kızgın ortamlarda hızlı ve muteber kazançlama için fen edinin.

Report this wiki page